Vrouwenzaken & Seksualiteit met Beatrijs Smulders

Tijdens haar lange carrière als verloskundige hebben duizenden vrouwen haar hun geheimen toevertrouwd. Al haar ervaringen en observaties heeft Beatrijs nu verzameld en beschreven in een autobiografische trilogie. Een levenslange zoektocht naar seks en liefde, naar de geheimen van het vrouwelijk lichaam. Van puberteit tot moederschap, van de overgang naar het gezichtspunt van een vrouw die op haar leven kan terugkijken. Samen praat ze met haar gasten over vrouwenzaken, seksualiteit en hun ervaringen.

Oproep aan moeders

Zou jij wel eens jouw bevallingsverhaal willen vertellen aan Beatrijs voor haar podcast? LEUK! Graag vragen wij jou dan om jouw bevallingsverhaal kort op te nemen of dit in een verhaaltje van max. 1500 woorden uit te typen en te sturen naar: beatrijssmulders@gmail.com zodat ik dit in mijn podcast kan gebruiken. Dit kan uiteraard ook anoniem worden gedaan. Beantwoord o.a. de volgende vragen: hoe verliep in het kort je bevalling? Wat vond je er goed en mooi aan en wat vond je er moeilijk aan? Was je tevreden over je begeleiding

 

Oproep aan vrouwen over seksueel grensoverschrijdend gedrag

Ben jij ooit in aanraking gekomen met seksueel grensoverschrijdend gedrag, in welke vorm dan ook? En zou jij je verhaal willen delen met de – voornamelijk vrouwelijke – luisteraars van mijn podcast? Uiteraard anoniem als je dat wilt? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd, alleen jouw verhaal. Ik kan dan contact met je opnemen en eventueel kan ik jouw verhaal opnemen in mijn podcast. Vrouwenzaken & Seksualiteit met Beatrijs Smulders. Samen staan we sterk en spreken we ons uit tegen seksueel misbruik!

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.