Wil je er even uit? Bijvoorbeeld naar Texel?

Kijk dan naar onze sfeervolle en comfortabele huisjes aan de bosrand,

op ruim tien minuten loopafstand van het strand.

Hier zijn de links: www.deboem.op-texel.nl & www.dekrukel.op-texel.nl

 

Of wil je boeken voor een heerlijke vakantie in een van onze mooie huizen op Bali in Indonesië?

Ga daarvoor naar: www.bali-vakantiehuis.nl

 


Bali, Indonesië

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0006_Wantilan-1-1170x0

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0004_Tuin-van-Rumah-Kita--1170x0

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0010_Zwembad-3-1170x0

 

Het landgoed

Rumah Kita, ons landgoed in het noorden van Bali, bestaat uit drie huizen, een groot zwembad en een prachtige tuin. Rumah Kita betekent in het Indonesisch ‘Ons huis’. Rumah Kita is overigens ook de naam van één van de drie huizen op ons landgoed. De andere twee huizen heten Wantilan en Gelebeg Baru. De huizen zijn afzonderlijk te boeken en beschikken over veel privacy. Het landgoed bevindt zich op een rustig plekje in het dorp Kalibukbuk in het prachtige Noord-Bali.

De omgeving

Het landgoed waar de drie huizen onderdeel van uitmaken ligt vlakbij het strand. Vanaf de poort van het landgoed is het slechts 2 minuten lopen naar het heerlijke tropische strand van Lovina Beach. Lovina Beach is de naam van een hele grote baai, met centraal daarin gelegen het dorp Kalibukbuk. Restaurantjes en winkeltjes van Lovina zijn in de directe nabijheid van het landgoed.

Voor de kinderen

In de tropische, botanische tuin bevindt zich het grote zwembad (met een afgescheiden en ondiep gedeelte voor de kleintjes!), een fijn zitje, grote ligbedden en een heerlijke tuindouche. Het zwembad ligt prachtig aan de rand van het terrein, half overschaduwd door grote palm- en bananenbomen. Pal ernaast is het badmintonveld. Ook bevindt zich midden in de tuin een grote trampoline.

Huizen in Balinese stijl

Het landgoed bestaat dus uit drie verschillende huizen. Rumah Kita is geschikt voor 4 personen, Wantilan is het grootste huis en biedt onderdak aan 6 a 7 personen. In Gelebeg Baru kunt u met 2 volwassen personen en bijvoorbeeld 2 kinderen uitstekend terecht. Voor 4 volwassen personen is het minder geschikt. Verder vindt u op het landgoed een theehuis, een kantoortje c.q. verblijf voor het personeel, een aparte Balinese keuken met barbeque en twee watertorens, waarvan er één toegankelijk is.
 Alles is in Balinese stijl gebouwd met veel open ruimtes, zicht op de prachtige tuin en veel privacy. Alle drie de huizen hebben op de begane grond een open leefterras. Het is een woonkamer van een bijzondere, open constructie, in perfecte harmonie met de natuur, waarmee de typische traditionele, Balinese leefstijl wordt gevolgd. Deze ruimtelijke stijl, met de tuin als een direct verlengstuk van de woonkamer, draagt aanzienlijk bij tot een gevoel van eenheid met de natuur, een van de belangrijkste concepten van het Balinese Hindoeïsme. Zo kan de energie van de omringende natuur zich ongehinderd mengen met die van de leefruimten van de huizen. En kan de luchtcirculatie, veroorzaakt door het bio-klimaat van de tuin, op natuurlijke wijze het vocht verdampen. Dit houdt de temperatuur van de leefruimten – beter dan kunstmatige airconditioning dat kan doen – op een constant, aangenaam peil.

Meer over ons huizen

Op onze website www.bali-vakantiehuis.nl treft u een voorproefje aan van dit tropisch paradijsje op Bali. Ook treft u daar veel informatie over de omgeving aan.
U kunt, als u wilt, via de Bali-website contact opnemen om het huis van uw voorkeur te reserveren. Veel plezier en hopelijk tot ziens op Rumah Kita!


Texel

Huisje De Boem

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0002_De-Boem-3-1170x0

 

 

1 (1)

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0001_De-Boem-2-1170x0

 

‘De Boem’ is een ruim en sfeervol vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken en twee gezellige slaapkamers. Dit zonnige huis ligt pal aan het bos en door de duinen op tien minuten loopafstand van het prachtige strand van Texel.
In de ene slaapkamer bevindt zich eenpersoonsbed (90-200) en één twijfelaar/tweepersoonsbed (140-2000, in de andere slaapkamer een tweepersoonsbed (180 – 210). Er kunnen dus maximaal vijf mensen in ‘De Boem’ logeren.

Alles is gelijkvloers. Er is een kleine boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. De woonkamer komt uit op een grote tuin aan de bosrand, waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er staat een picknicktafel in de tuin en er is een BBQ aanwezig.
Het huis heeft twee televisies, waaronder een grote HD-flatscreen in de master bedroom! Ook een DVD Blueray-speler met diverse DVDs. Internet (draadloos netwerk) is aanwezig.

Roken is absoluut verboden in ‘De Boem’ en huisdieren zijn niet welkom, dit in verband met allergie-gevoeligheid binnen onze eigen familie. U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.

Naast ons huisje `De Boem` bevindt zich ons andere huisje `De Krukel`. Kijkt u daarvoor op de website www.dekrukel.op-texel.nl. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren.

Voor de kinderen: in de tuin van ‘De Krukel’ staat een grote trampoline (na overleg met de gasten van ‘De Krukel’ kunnen de kinderen daar ook gebruik van maken) en in het huis zijn veel kinderboeken en spelletjes aanwezig. In het huis is ook een hangwiegje aanwezig voor baby`s.

VOOR HUURPRIJZEN, BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN:

www.deboem.op-texel.nl of mail naar roelvandalen@gmail.com t.a.v. Roel van Dalen.

 


Huisje De Krukel

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0008_De-Krukel-2-1170x0

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0012_De-Krukel-6-1170x0

Roel_van_dalen_Texel_aan_zee_0007_De-Krukel-1-1170x0

 

De Krukel is een sfeervol, leuk vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken en drie slaapkamers. Dit zonnige huis met een fijn terras ligt tegen het bos aan, op tien minuten loopafstand van het prachtige strand van Texel.

In de ene slaapkamer, laten we zeggen de ‘master bedroom’, staat een ruim tweepersoonsbed (180-210) en een TV aan de wand. In bed kunt u dus desgewenst voor het slapen gaan nog even televisie kijken. In de twee andere slaapkamers staan stapelbedden (ieder bed heeft de afmeting 90 – 200). Er kunnen dus maximaal zes mensen in ‘De Krukel’ logeren.

Alles is gelijkvloers. Er is een ruime boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. De woonkamer komt uit op een heerlijk terras waar je uit de wind fijn kunt ontbijten, lunchen of zonnen. ‘De Krukel’ is omgeven door een grote tuin, waar een heuse wedstrijdtrampoline in staat (heel fijn voor de kinderen!) en waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er is een BBQ aanwezig.
Het huis heeft twee televisies, want in de woonkamer staat er ook een, alsmede een DVD-speler. In de woonkamer staat ook een sfeervolle houtkachel. Internet (draadloos netwerk) is uiteraard aanwezig.

Roken is absoluut verboden in ‘De Krukel’ en huisdieren zijn helaas niet welkom, in verband met allergie-gevoeligheid binnen onze eigen familie. U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.

Naast ons huisje `De Krukel` bevindt zich ons andere huisje `De Boem`. Kijkt u daarvoor op de website www.deboem.op-texel.nl. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren.

In het huis zijn kinderboeken en spelletjes aanwezig.

VOOR HUURPRIJZEN, BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN:

www.dekrukel.op-texel.nl of mail naar roelvandalen@gmail.com t.a.v. Roel van Dalen.