De webshop van Beatrijs Smulders werkt als iedere andere degelijke webshop.


Veilig bestellen

Er is aandacht besteed aan beveiligd bestellen. Het moment van registratie en afrekenen is geheel over een beveiligde internet verbinding.


Hoe bestellen

In het hoofdmenu vind je de hoofdgroepen. Indien u met de muis over het hoofdmenu gaat, ziet u de onderliggende groepen verschijnen. Hoe ‘hoger’ u in de groep klikt, hoe meer en breder u de producten te zien krijgt. Kies het product door op ‘bestellen’ te klikken. Vervolgens kun je aantal en eventuele opties aangeven. Dit bevestig je door op ‘Bestellen’ te klikken. De inhoud van de winkelmand verschijnt. Je kunt dan nog meer producten bestellen of doorgaan naar afrekenen. Volg daar verder de aanwijzingen om te kunnen afrekenen.


Afrekenen

Afrekenen gaat geheel beveiligd. Je kunt ‘eenmalig als gast’ afrekenen of je ‘als klant registreren’. Beide methoden gaan even snel, alleen kun je als geregistreerde klant later weer inloggen om je bestellingen in je account te kunnen bekijken. Indien relevant is er sprake van verzending. Hiervoor worden eventueel kosten in rekening gebracht (afhankelijk van product). Je kunt kiezen voor direct en veilig betalen via iDEAL of achteraf per bankoverschrijving. Voor de bankoverschrijving worden mogelijk administratiekosten in rekening gebracht. Ten alle tijden ontvang je een factuur met BTW voor je administratie.